top of page

Communie en lentefeest

Tijdens de uitgebreide sessie in onze studio nemen we foto's van de spontane, onbewaakte momenten en maken we ook het mooie klassieke portretje.  Zo heb je zeker voldoende en verschillende soorten foto's om bijvoorbeeld een leuk fotoboek, een toffe uitnodiging of een bedankkaartje te maken.

Wauw we vinden ze echt prachtig! Echt zoals hij is, moeilijk gaat je precies vlotjes af, een dikke chapeau!

Dorien

Dag Anja, we hebben er zeker geen spijt van dat we naar Limburg gereden zijn. Wat een prachtige foto's!

Joke

Dag Anja, 

Ik word stil bij het bekijken van de foto's. Echt heel mooi!

Sabrina

Een fotoshoot voor je communie- of lentefeest, hoeveel kost dat en wat krijg je?

Afhankelijk van de outfit kiezen we op voorhand de achtergrond die we tijdens de sessie gaan gebruiken. Wil je op voorhand graag even live komen kijken? Dat mag zeker!  

Op de dag van de fotosessie kom je naar onze fotostudio te Houthalen.  Je hoeft helemaal niet gestresseerd te zijn of je ongerust te maken over het resultaat.  Uit ervaring weten we dat het ons lukt om toch "die" foto te maken van je zoon- of dochterlief die misschien niet zo graag op de foto wil. Het is altijd leuk om een eigen accessoire mee te brengen voor een persoonlijke toets. Dit kan een knuffel zijn, een boek, een vers bloemetje. Stem even met mij af wat je precies in gedachten hebt en we bekijken de mogelijkheden. 

We fotograferen minstens één uurtje en kijken niet op de klok. Uit ervaring weten we dat dit al een pré-feestje is voor de meesten kinderen/jongeren. Zeg nu zelf, even in de spotlights staan als een fotomodel is voor de meesten een droom. Geen zorgen, als dit voor jouw zoon/dochter anders is. Hier houden we ook rekening mee. 

 

Na de fotoshoot selecteren wij de foto's, worden de foto's in onze typische stijl afgewerkt en sturen we je de digitale beelden via WetTransfer. Het aantal foto's dat je zal ontvangen, ligt niet vast en er wordt geen maximum aangehouden. Alle foto's die door ons geselecteerd worden, worden afgewerkt en krijg je toegestuurd. Uit ervaring weten we dat het minstens 25 bewerkte unieke foto's zullen zijn.

Tijdens een fotoshoot voor een communie- of lentefeest maken we geen familieportretten.  Wil je toch toch graag een familieportret laten maken tijdens deze fotoshoot, neem dan even contact met ons op.  

Je kan kiezen uit 2 formules :

Standaard-formule van 125€

  • Fotografietijd in de studio van minstens 60 minuten.

  • Na de fotosessie sturen we je alle bewerkte digitale foto's (voorzien van een watermerk) toe via WeTransfer,  

  • Uit deze bewerkte foto's kies jij 10 digitale foto's.

  • De door jou gekozen digitale foto's (hoge resolutie) worden aan je overgemaakt via WeTransfer zonder watermerk of logo. 

  • Je kan eventueel bijkomende foto's aankopen aan 10€ per foto.

  • Je kan zelf aan de slag gaan met de foto's of je kan via ons afgewerkte fotoproducten (uitnodigingen, kaartjes, canvas ...) bestellen.

Luxe-formule van 250€

  • Fotografietijd in de studio van minstens 60 minuten.

  • Na de fotosessie sturen we je alle bewerkte digitale foto's (minstens 25) in hoge resolutie toe via WeTransfer,

  • Je kan zelf aan de slag gaan met de foto's of je kan via ons afgewerkte fotoproducten (uitnodigingen, kaartjes, ...) bestellen.

bottom of page