top of page

Newbornfotografie

Een fotoshoot van je pasgeboren baby?  Hoe pakken wij dit aan?

Newborn sessies worden bij voorkeur al ingepland tijdens de zwangerschap.  Na de bevalling contacteer je ons, zo vlug mogelijk, om een exacte datum af te spreken. We proberen om de fotosessie te laten plaats vinden tussen de 5de en 12de dag na de geboorte. Is je baby al ter wereld gekomen en ontdek je Klikstudio nu pas? Geen probleem, contacteer ons en misschien kunnen we je nog inplannen.

Zeker bij zo een klein wezentje komt het welbevinden van de baby op de eerste plaats en is tijd ondergeschikt. Deze periode is zo vluchtig dat je geen tweede kans meer krijgt om een newborn sessie over te doen. We willen het dus goed doen. Iedere baby is anders en iedere fotosessie is anders, maar bij iedere baby lukt het me om die eerste pakkende foto’s te maken.

Newborn fotosessies vinden plaats in onze studio waar we alles bij de hand hebben en waar jullie kunnen kiezen uit de aanwezige decoratie. Het is uiteraard ook mogelijk dat jullie zelf eigen materiaal (dekentjes, knuffeltjes, eigen kleding, mutsjes) meebrengen. Het tempo van de fotosessie wordt bepaald door de baby, reken vlug op een 2 tot 3 uurtjes met tijd voor voedingen en pampertjes tussendoor.

 

Tijdens de fotosessie, zorgen we ervoor dat het lekker warm is in onze studio. Hou hier zelf rekening mee, ook in de winter!

Voor jou voorzien we een drankje en een koekje. Heb je zelf nood aan een boterhammetje tussendoor, breng dat gerust mee.

Prijs van een newbornshoot?

prijs newbornshoot

Uit ervaring weten we dat de wensen inzake newbornfotografie nogal eens verschillen.  

Sommige ouders willen enkel foto's van hun pasgeboren baby'tje.  Andere ouders willen naast de foto's van hun baby'tje ook graag foto's waar stoere broer, lieve zus en natuurlijk ook papa en mama met de baby pronken.

Klikstudio biedt twee mogelijkheden :

Newbornshoot standaard 350€

  • Fotografietijd is op het ritme van de baby en duurt zo lang als nodig.

  • Foto's van de baby (geen ouders, broertjes en/of zusjes)

  • Na de fotoshoot ontvang je alle bewerkte foto's in hoge resolutie.

Newbornshoot Luxe 450€

  • Fotografietijd is op het ritme van de baby en duurt zo lang als nodig.

  • Na de fotografietijd met de baby worden er aansluitend foto's gemaakt van de baby samen met broertjes, zusjes en ouders.

  • Uit ervaring weten we dat een een fotoshoot van een baby'tje best vermoeiend kan zijn, daarom is het ook mogelijk dat we de foto's met de gezinsleden op een andere dag maken.

  • Na de fotoshoot ontvang je alle bewerkte foto's in hoge resolutie.

bottom of page